Hlavní obsah

Iveta Bartošová: Strach z alkoholu. Místo šampaňského pije džus

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) je ve skvělé formě. Je štíhlejší než kdykoli předtím a vyhrává boj nad démonem alkohol. I na slavnostní přípitek k zahájení zkoušek nového muzikálu Děti ráje si jako jediná z dospělých nechala místo šampaňského nalít džus.

Článek

Zpěvačka je hlavní hvězdou nového muzikálu Děti ráje, který se začíná právě v těchto dnech zkoušet. Místo šampaňského si pro slavnostní přípitek dala džus. "S alkoholem jsem jednou pro vždy skončila. Nechci nic riskovat. A sklenička šampusu mi za ten risk nestojí," řekla hrdě Bartošová, která vítězí nejen nad alkoholem, ale také nad nadváhou. Iveta je štíhlá jako proutek a postavu by jí mohla závidět i řada o generaci mladších modelek.

Iveta v novém muzikálu hraje hlavní roli a je tahounem celé show. Alternovat ji bude zpěvačka Míša Nosková. Ta ale podle informací Novinek bude hrát opravdu jen výjimečně. "Iveta chce hrát skoro pořád, ale pro jistotu jsme alternaci sehnali," řekl zdroj z produkčního týmu muzikálu.

Bartošová zcela výjimečně dorazila na večírek bez svého manžela Jirky Pomeje. Ten je v Polsku, kde natáčí film. Zpěvačka se zdržela jen asi půl hodiny a jako první penzion opustila. "Mám ještě vystoupení," vysvětlila.

Vedle Bartošové se v muzikálu Děti ráje, který se skládá především ze slavných hitů Michala Davida, objeví Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi, který je zároveň autorem scénáře. Roli Mikyho si zahraje finalista SuperStar Michael Foret.

Reklama

Související témata:

Související články

Pomeje nechce vyhublou Bartošovou

Producent a herec Jiří Pomeje (44) se dme pýchou. Nejen proto, že jeho žena Iveta Bartošová (43) získala cenu TýTý, ale i proto, že v nedělním (10. května)...

Výběr článků

Načítám