Hlavní obsah

Bočanová na Kypru - naučila plavat sedmiletou dceru

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čičovice

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (43) se vrátila po měsíci z Kypru. Dceru Márinku (7) tam naučila plavat a přiznala becherovkový absťák. Hned po návratu to na baru ve svém penzionu napravila.

Článek

"Měly jsme na Kypru s nejlepší kamarádkou Zuzkou a dcerou Máňou dámskou jízdu. Už je to velká holka a parťačka," řekla Novinkám Bočanová. Největší novinkou je to, že svoji dceru naučila na Kypru plavat. "Byl to boj, trošku jsme se topily, ale zvládly jsme to. Máňa je šikovná," vysvětlila se smíchem Bočanová.

Na Kypru strávily měsíc. Mahulena tam vlastní dům. "Spousta lidí říká, že je na Kypru nuda, není tam co k vidění a je to tam drahý. A vlastně mají pravdu. U mě je to něco jiného, je to láska. Na Kypru jsem žila, jezdím tam dlouhá léta, máme tam nejlepší přátelé. Je to můj druhý domov," vysvětluje.

Rovnou z letiště opálená Mahulena dorazila na párty muzikálu Děti ráje do penzionu v Čičovicích, který vlastní její manžel Viktor Mráz. Jakmile vybalila kufry, běžela si na bar dát několik panáků becherovky. "Tak to jsem potřebovala jak sůl. Kromě Viktora to je jedna z věcí, která mi na Kypru chyběla. Bechera tam pochopitelně neseženete," dodala Bočanová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám