Hlavní obsah

Drsný boj o muzikál Děti ráje se vyostřuje, Sagvan Tofi vrací úder

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec a zpěvák Sagvan Tofi (44) vrací úder producentovi Oldřichu Lichtenbergovi. Podle něj je známý producent lhář. Tofi se tak vložil do konkurenčního boje o muzikál Děti ráje, ke kterému napsal scénář.

Článek

Oldřich Lichtenberg podal na producenty muzikálu Děti ráje Michala Bělouška a Viktora Mráze žalobu. Muzikál, který obsahuje především písně Michala Davida, je podle něj protiprávní, protože exkluzivitu s Michalem Davidem má on. Trnem v oku jsou Lichtenbergovi Děti ráje především proto, že sám připravuje muzikál Je třeba zabít Davida, který je stejně jako Děti ráje složený z hitů Michala Davida.

"Olda lže. A lhal už, když tvrdil, že v muzikálu Je třeba zabít Davida bude hrát Michal Suchánek s Richardem Genzerem. Suchoš tam hrát rozhodně nebude a nikdy o tom neuvažoval," řekl Sagvan Tofi, který je autorem scénáře připravovaného muzikálu Děti ráje.

"Lichtenberg kolem sebe zbytečně kope. Michal Běloušek s Viktorem Mrázem koupili práva od Franty Janečka a smlouvu zkoumalo několik nejlepších právníků v zemi. Vše je naprosto v pořádku. S tím, že před třemi lety Michal David podepsal práva na své písničky s Janečkem, nic neudělá," vysvětlil Tofi.

"Měl jsem Oldu rád, ale asi se sám ze sebe zbláznil. Přišel svých chováním a touhou po penězích o spoustu blízkých lidí. Za všechno mluví fakt, že od něj k nám odešel jeho bývalý nejlepší kamarád Petr Dodal, " dodal Tofi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám