Hlavní obsah

Krainová se rozešla s Hudlerem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Simona Krainová (36) se rozešla s hokejistou Jiřím Hudlerem (25). Podle informací Novinek za to mohou zálety slavného hokejisty. Bolavé srdce si topmodelka odletěla léčit se svojí sestrou Yvonnou na dovolenou do Řecka.

Článek

"Simona se dozvěděla, že si Jirka užíval s dívkami z veřejných domů. Když jí novináři volali, že mají důkazy o tom, že si Jirka začátkem srpna užíval v luxusním pražském nočním klubu, Simona vztah ukončila. Nemá zapotřebí, aby ji někdo takhle ponižoval," řekla Novinkám kamarádka topmodelky. A to ještě nedávno plánoval slavný pár miminko. 

"S Jirkou bychom se miminku určitě nebránili," řekla Novinkám před pár dny Krainová. Topmodelka podstoupila u vyhlášeného lékaře Pavla Bočka dokonce podrobné krevní i gynekologické testy. Chtěla si být naprosto jistá, že je zdravotně v pořádku.. "Prý mám všechny výsledky jako dvacetiletá vrcholová sportovkyně," smála se Simona a těšila se na novou roli matky.

"Je to pravda. Vztah s Jirkou skončil," potvrdila Novinkám velmi stručně Krainová.

S hokejistou Jiřím Hudlerem chodila topmodelka více jak dva roky. Pár prožil několik krizí a teď to vypadá na opravdu vážnou trhlinu. Simona si bolavé srdce ve středu odlétá léčit na řecký ostrov Kréta. Desetidenní dovolenou stráví se svojí sestrou Yvonnou.

Reklama

Související témata:

Související články

Simona Krainová touží po domku na pláži

Modelka Simona Krainová (36) o sobě tvrdí, že žije jen přítomností. O tom, co bude dělat, až o ni nebude ve světě módy zájem, prý zatím vůbec nepřemýšlí....

Výběr článků

Načítám