Hlavní obsah

Milla Jovovichová má problémy s vyslovováním svého příjmení

New York

Modelka a herečka Milla Jovovichová si nemůže stěžovat na znělost svého příjmení. Má s ním ale pořád nějaké problémy. Když už ho pracně naučí vyslovovat lidi, se kterými se setká, zlomí si na něm jazyk ona sama.

Foto: Profimedia.cz

Když se Milla Jovovichová trochu napije, dělá jí velké problémy vyslovit své příjmení. Snímek z filmu Resident Evil Extinction z roku 2007.

Článek

Kdykoliv si přihne trošku alkoholu, není schopná ze sebe své příjmení vysoukat ve smysluplné podobě. „Artikulace a alkohol u mě nejdou dohromady. Na normální věty se pod vlivem alkoholu zmůžu, ale s každou sklenkou se mi hůř a hůř vyslovuje moje vlastní příjmení,“ prozradila Milla novinářům.

Třiatřicetiletá ukrajinská rodačka, která má se snoubencem, režisérem Paulem Andersonem, jednadvacetiměsíčního syna Evera, se také rozpovídala o shazování těhotenských kil.

„Beru schválně role, kvůli kterým nemusím cvičit nebo drasticky hubnout. Chci chvíli vypadat jako normální ženská, která si užívá mateřství. Nepotřebuju být v superformě,“ řekla herečka v souvislosti s rolí v novince A Perfect Getaway, v níž ztvárňuje novomanželku užívající si líbánky na Havaji, která objeví skupinu psychopatů vraždících ve volných chvílích turisty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám