Hlavní obsah

Nejmladšího syna Jacksonovi porodila Mexičanka

Právo, CNN, los, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli se po smrti Michaela Jacksona hlásí k jeho dětem stále víc biologických rodičů, médiím se podařilo zjistit skutečný původ jeho nejmladšího potomka. Blanketa (7) nosila pod srdcem devět měsíců mexická zdravotní sestra, která splňovala zpěvákovy náročné požadavky.

Článek

Blanket, vlastním jménem Prince Michael Jackson II, se narodil 21. února 2002 v porodnici v kalifornském San Diegu. Na svět ho podle britského listu Daily Mirror přivedla Helena, pohledná Mexičanka se zdravotním vzděláním.

Podle rodného listu však není chlapcovou matkou, protože v úředním dokumentu se nacházejí informace jen o právoplatném otci, jímž je navzdory mnoha pochybnostem Jackson.

Helena byla jednou z mnoha adeptek, Michael si prohlížel několik složek s fotografiemi žen, jejich životopisy a rodinnými anamnézami. „Vybral si ji, protože měla latino kořeny, americké občanství a dost světlou pokožku. Líbila se mu, protože byla atraktivní a vypadala inteligentně. Živila se jako zdravotní sestra, což ho rovněž zaujalo,“prozradil listu Michaelův blízký přítel.

Mexičanka dostala za své služby odměnu 20 tisíc dolarů, které posla své rodině.

Rukavice jde na podzim do dražby

Blyštivá rukavice, jíž měl Jackson na ruce, když v roce 1983 poprvé předvedl svou slavnou „měsíční chůzi“ (moonwalk), bude na podzim k mání ve veřejné aukci. Napsal to server Yahoo.

Podle Darrena Juliena z firmy Julien's Auctions se rukavice bude dražit 21. listopadu v Hard Rock Cafe na newyorské křižovatce Times Square. Půjde o levou rukavici, kterou měl Jackson na sobě, když vystupoval během televizního vysílání k 25. výročí založení Motown Records. Mimo svou slavnou historii je to obyčejná rukavice zakoupená v běžném obchodě pokrytá síťkou z bižuterie.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám