Hlavní obsah

Petr Rychlý miluje houbaření, smaženici ale nejí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Petr Rychlý (44) je v současné době znám především jako oblíbený doktor Mázl z Ordinace v růžové zahradě. O prázdninách tráví volný čas se svou rodinou a miluje houbaření.

Článek

"Chodím teď na houby, ale asi s moc velkým košíkem. Kdybych si bral malý, přinesl bych ho plný hub," prozradil Korzu Petr Rychlý, který se zprvu prosadil jako showman v televizních pořadech Natoč to a Rychlý prachy.

"Houby doma nejčastěji sušíme. Smaženici nejíme, je to těžké jídlo. Ale rád mám houbové řízky. Ty hříbky, které jsem teď našel, jsou malé, spíš na nakládání. Děti už na tom pracují," líčil herec.

Petr Rychlý má čtyři děti ze dvou manželství. Z prvního dvacetiletého Matěje a sedmnáctiletého Ondřeje a z druhého vztahu zase desetiletou Denisku a čtyřletého Petříka.

"O prázdninách se věnuji spravedlivě všem dětem. Byli jsme na Mallorce, pak po Česku autem a v Itálii. Dovolenou jsme si užil, teď mě čeká natáčení Ordinace a režírování hry V korzetu pro tetu v Divadle na Fidlovačce," upřesnil Rychlý.

Stěžejní postavy lékaře Mázla v Ordinaci v růžové zahradě si Petr zvlášť považuje.

"Za čtyři roky, co se seriál vysílá, jsem v něm vystřídal šest partnerek. A mohu jen prozradit, že mezi tou poslední - Magdou - a mojí postavou nastanou problémy. Ale nechte se překvapit," uzavřel Rychlý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám