Hlavní obsah

Modelka Petra Faltýnová je těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Petra Faltýnová (31) čeká miminko. S manželem, podnikatelem Simonem Šteklem (31), se těší na narození prvního potomka. Nevěra modelky s hercem Jiřím Langmajerem (43) je zapomenuta a manželé září štěstím.

Foto: ČTK

Modelka Petra Faltýnová

Článek

Podle informací Novinek je Petra ve třetím měsíci těhotenství. „Ano, čekáme s Petrou miminko,“ potvrdil Simon Štekl. Víc ale neprozradil. Faltýnová po dítěti toužila již více jak rok. Děti miluje a dokonce veškeré výdělky v Čechách dává na děti z dětských domovů.

"Honoráře za přehlídky u nás dávám všechny do dětských domovů. Živí mě kšefty ze zahraničí," prozradila Faltýnová, která moc toužila také po svém vlastním miminku. „Je mi třicet, už je pomalu čas, biologické hodiny tikají. Neberu antikoncepci, nechráníme se s manželem ani jinak a snad si příroda poradí,“ tvrdila loni v listopadu Faltýnová.

Krátce poté ale nastal v manželství velký zvrat. Petra se zakoukala do charismatického herce Jiřího Langmajera a manžel Štekl se ze společné domácnosti odstěhoval a podal žádost o rozvod. Po ukončení románku s „Langošem“ vzal ale Petru na milost zpět a modelka dostala poslední šanci.

Faltýnová se Šteklem tvoří zřejmě osudový pár. Už před lety, když modelka chodila s Martinem Ručínským, užívala si nočních radovánek se Šteklem. Ten trpělivě čekal na svoji chvíli. A dočkal se. Faltýnová si ho vzala za manžela a za šest měsíců mu porodí prvního potomka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám