Hlavní obsah

Brad Pitt trpí strachem z bakterií, všude si vozí záchodové prkénko

Los Angeles

Slavný herec Brad Pitt trpí lehkou formou germofobie, takzvaného strachu z bakterií, a nikdy do světa nevyráží bez potřebných dezinfekčních přípravků. Nejvíc se však děsí toho, že by potřeboval na toaletu, a musel by tak použít prkénko na kterém už před ním seděla jiná cizí osoba. Kvůli tomu si hollywoodský idol všude s sebou vláčí záchodové prkénko.

Článek

„To dokáže Brada totálně znechutit, když neví, kdo použil záchod před ním,“ přiznal hercův kamarád magazínu National Enquirer. A pokud partner Angeliny Jolie ví, že mu podobný nepříjemný zážitek na cestách kolem světa hrozí, bere si s sebou speciální podložku na toaletu.

Sám Brad nedávno přiznal, že stresu a napětí se zbavuje architekturou. Už od dětství ho prý uklidňovalo stavění lega a dalších her.

„Architektura je pro mě jako hra. Jako chlapec si člověk hraje s legem a podobnými stavebnicemi a začne se zajímat o to, jak se věci vyrábějí, jako auta, vrtačky a všechno tohle. A po letech se vrátíte k tomu, co vás jako chlapce zajímalo. A já teď, když se s něčím trápím, co mě hodně stresuje, tak v mysli unikám k architektuře.

Chodím po dvoře a přemýšlím, co bych měl udělat konstrukčně v domě. Je to tak trochu podobné puzzle nebo křížovce nebo něčemu takovému, do čeho vložíte svou mysl. Pro mě je to oddech,“ prozradil Pitt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám