Hlavní obsah

Těhotná modelka Kurková ukázala bříško

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Karolina Kurková (25) se poprvé na veřejnosti objevila se svým zakulacujícím se bříškem. Česká topmodelka je v šestém měsíci těhotenství a čeká chlapečka. Poprvé ukázala bříško na párty v New Yorku, kde propagovala akční film G. I. Joe: The Rise of Cobra, ve kterém hraje.

Článek

Topmodelka Kurková září štěstím. V těhotenství neměla žádné problémy a velmi si ho užívá. „Bříško – to je teď ten nejžhavější módní doplněk. Taška od Chanelu? Ne! Těhotenství!“ říká Kurková, která čeká narození prvního potomka. Otcem dítěte je bývalý mariňák a scientolog Archie Drury.

Karolina s Archiem spolu chodí rok a před nedávnem se zasnoubili. „Byli jsme v Kapském městě na Stolové hoře a já jsem si schoval prstýnek do ponožky. Karolína se bojí výšek a byla velmi nervózní, když jsme byli na vrcholu," řekl Drury. „Byla tak vyděšená z výšky, že jsem se musel zeptat čtyřikrát, ale nakonec řekla ano," prozradil Drury, který se v současnosti živí jako filmový producent.

Karolina Kurková patří k nejžádanějším a nejlépe placeným modelkám světa. Televizní stanicí E! byla dokonce loni vyhlášena nejvíce sexy ženou světa. Celý svět je teď v očekávání, zda bude letos Kurková ve svém požehnaném stavu předvádět na módní události roku – prestižní přehlídce Victoria´s Secret.

Reklama

Související články

Česká topmodelka Karolína Kurková je těhotná

Česká topmodelka a herečka Karolína Kurková je těhotná. Uvedl to v úterý internetový server amerického společenského magazínu People s odvoláním na modelčina...

Výběr článků

Načítám