Hlavní obsah

Radka Kocurová chytila svatební kytici. Svatba s Rosickým do roka a do dne?

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka a moderátorka Radka Kocurová do toho možná praští. Chytila svatební kytici své nejlepší kamarádky Lucie Váchové a podle pověry se tak má vdát do roka a do dne. Že by ji po sedmiletém vztahu fotbalista Tomáš Rosický konečně požádal o ruku.

Článek

Radka se v pátek zařadila do davu svobodných slečen a začal boj o kytici. A Lucie Váchová možná dobře věděla, kterým směrem má házet. Radka by si žádost o ruku po sedmiletém vztahu už jistě zasloužila. Když dopadla květina do její náruče, zářila štěstím.

Radka Kocurová původně měla jít své nejlepší kamarádce Lucii Váchové na svatbě za svědka. Nakonec se ale modelka rozhodla pro svého bratra Honzu. „Radka je moje nejlepší kamarádka a na svatbě bude mojí pravou rukou. Mám od ní modrý podvazek,“ prozradila Váchová, která se přesně o půl jedné provdala za jachtaře Davida Křížka.

Největší obavy měla Váchová z toho, aby svatbu neproplakala „Jsem hrozná cíťa, radši se před obřadem dám panáka,“ tvrdila. Toho si sice dala, ale příliš nepomohl. Slzy štěstí doprovodily její vstup do svazku manželského.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám