Hlavní obsah

Justinu Timberlakovi nejvíc voní lidská kůže

– Los Angeles

Zpěvák Justin Timberlake je nejen slavnou osobností na poli hudby, ale je zároveň i producentem a hercem. Nyní se navíc stal novou tváří parfémů Play a Play Intense společnosti Givenchy. A přestože propaguje luxusní pánské vůně, sám nejraději čichá k čisté lidské kůži. Justina totiž nejvíce přitahují přirozené tělesné pachy.

Článek

„Nejskvělejší vůní na světě jsou feromony. Prostě jen skutečná vůně lidské kůže,“ tvrdí Timberlake.

Sám ale přirozené aroma svého těla zlepšuje už od puberty. „Bylo mi třináct nebo tak nějak. Vůně Polo mi připadala skvělá. Pamatuji si, když byl CK One velkým hitem. Všichni v naší škole voněli úplně stejně,“ zavzpomínal Justin v rozhovoru pro magazín People.

Od dob střední školy se ale mnohé změnilo, a i když dnes slavný hudebník zcela tajům parfémů nerozumí, při vývoji parfému Givenchy Play prý pomáhal.

„Vybíral jsem určité tóny. Nejsem žádný vědec, nebyl jsem tam, abych dělal nějaké chemické pokusy či míchal chemikálie, ale proces vývoje jsem si skutečně užíval a byl součástí tvorby tohoto parfému. Má to docela význam. Je to osobnější. A tak ho mám zrovna na sobě,“ uvedl Timberlake.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám