Hlavní obsah

Těhotná Belohorcová s přítelem mají jasno: Bude to kluk

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Zuzana Belohorcová (33) s přítelem Vlastou Hájkem se těší na syna. I když to ultrazvuk ještě nepotvrdil, populární pár má jasno. Ví také přesně, kdy a kde syna, kterého chtějí pojmenovat Enzo, zplodili.

Článek

„Jsem si naprosto jistý. Cítím, že to bude kluk,“ řekl Novinkám Vlasta Hájek, přítel moderátorky Zuzany Belohorcové. Právě on také vybral jméno pro prvního potomka. „Zuza vybírala jméno pro holčičku, já kluka. Spravedlivě jsme si to rozdělili,“ prozradil.

Pokud by ale Belohorcová s Hájkem čekali přeci jen holčičku, vybrala pro ni slovenská moderátorka jméno Salma. „Salma Hájek zní skvěle,“ říká Belohorcová. Moderátorka je ve třetím měsíci těhotenství. Ultrazvuk zatím pohlaví dítěte neodhalil. „Byl schoulený, tak se to nedalo poznat. Já ale fakt cítím, že budeme mít kluka Enza,“ tvrdí Hájek.

„V Itálii je Enzo běžné jméno jako třeba u nás Honza,“ dodal. Dítě navíc pár v Itálii zplodil. „Nebylo to v Monaku, jak se psalo. Bylo to poslední den našeho pobytu v Itálii, odkud jsme mířili právě do Monaka. To vím naprosto jistě. Pamatuji si, kdy jsem si dával nebo nedával pozor,“ dodal se smíchem Hájek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám