Hlavní obsah

Modelka Lucie Hadašová bude žít osm měsíců v Rusku

Lucie Hadašová (23), modelka a Česká Miss 2007, ukončila v Česku studia na Vysoké škole aplikovaného práva. Teď ji už nic nebrání odletět za přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem, do Ruska, kde bývalý útočník Slavie od června hraje za klub Nižnij Novgorod.

Článek

Dovolenou letos Hadašová úplně vypustila, a tak se těší, že konečně stráví pár volných chvilek se svým milým. "Dovolená mě teď čeká osm měsíců v Rusku, kam za Jardou každým dnem odjedu. Nedávno jsem měla promoci, takže mi to akorát hezky vyšlo," svěřila se natěšená Hadašová.

Neplánuje tam však zůstat natrvalo, ale pouze na osm měsíců. "Určitě se pak vrátíme. Já jsem teď dodělala školu a další bych ráda začala, hned jak budeme zpět," říká modelka, která se stala velmi žádanou poté, co si nechala zvětšit svá prsa z jedniček na trojky.

Bude to hodně těžké

Této přednosti by ráda využila i v Rusku, kde se pokusí vydělávat si jako modelka. "Určitě to zkusím, ale myslím, že Rusky jsou tak krásné ženské, že vůbec nebudu mít šanci.

Přede mnou tam byla třeba Klára Medková, která má kromě blond hřívy ještě modré oči, ale bohužel se neprosadila. Přitom já ji považuji za krásnou ženskou. Bude to hodně těžké. Za zkušenost ale nic nedám," tvrdí odhodlaně rodačka ze Strážnice na Moravě, která se chce jednou stát právničkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám