Hlavní obsah

Penélope Cruzová čeká dítě

Španělská herečka Penélope Cruzová je těhotná. První dítě čeká s přítelem Javierem Bardemem. Informoval o tom internetový server JustJared. „Penélope je ve čtvrtém měsíci těhotenství a cítí se skvěle. Vše zatím probíhá bez komplikací,“ cituje JustJared zdroj blízký pětatřicetileté herečce, která po dětech touží již několik let.

Foto: archiv, Právo

Penélope Cruzová je těhotná s přítelem Javierem Bardemem.

Článek

Žádný z jejích dřívějších milenců, mezi které patřili například Tom Cruise nebo Matthew McConaughey, jí ale potomka nedokázal dát.

Věřím jen v rodinu

Zatímco se připravuje na roli matky, o svatbě v žádném případě neuvažuje. Se čtyřicetiletým španělským hezounem chce žít jen na hromádce.

V srpnovém čísle britského časopisu Psychologies prozrazuje: „Po dětech samozřejmě toužím, ale manželství do mých životních plánů nezapadá. Věřím jen v rodinu, lásku a děti.“

V jiném rozhovoru na sebe horkokrevná Španělka pro změnu práskla, že je na manželství příliš panovačná: „Jsem umíněná a tvrdohlavá. Měla jsem kvůli tomu problémy už jako malá holka ve škole. Nikdy jsem nesouhlasila se spolužáky a neustále jsem se s někým hádala. Hádky jsou každodenní součástí mého šíleného života.“

Reklama

Výběr článků

Načítám