Hlavní obsah

Martina Balogová hlásí comeback, nová image

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Martina Balogová (30) se vrací. Bývalá hvězda soutěže Česko hledá Superstar, která dokonce před pěti lety nazpívala duet s Karlem Gottem, se stěhuje zpět do Prahy. Změnila od základu svou vizáž a znovu se pokusí "dobýt svět".

Článek

Martina je takřka k nepoznání a nutno dodat, vypadá naprosto skvěle. S novou image se chystá opět na koncertní podia a brzy plánuje vydat desku.  „Za týden se s manželem a dvouletým synem Pepou stěhujeme do Prahy. Chci zpátky na výsluní,“ řekla Novinkám Balogová.

Finalistka první řady Česko hledá Superstar před čtyřmi lety Prahu opustila, otěhotněla a s manželem se rozhodla se odstěhovat zpátky do Ústí nad Labem. „Neuměla jsem se ve světě showbyznysu pohybovat a nikdo mi v té době nepodal pomocnou ruku,“ vysvětluje.

Nyní chce Balogová opět zářit. A podstoupila pořádné změny. Vlasy si nechala výrazně zkrátit a ztmavit a také zhubla. „Chci ještě pár kilo dolů . Stále jsem plnoštíhlá,“ prozradila Novinkám plány. Martina s rodinou se stěhují do bytu v pražských Holešovicích. Její manžel dokonce opustil práci. A to jen kvůli plánovanému comebacku Balogové.

„Pepa dal výpověď a bude si hledat práci v Praze. Jsem mu za to moc vděčná. Má vystudovanou obchodní akademii, je velmi schopný a věřím, že brzy něco najde,“ řekla Balogová.

Reklama

Výběr článků

Načítám