Hlavní obsah

Hoffman v mládí rozčiloval Hackmanovy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodský herec Dustin Hoffman si v počátcích své kariéry vysloužil pověst podivína. Jeho kamarád a kolega Gene Hackman mu kdysi nabídl, že u něj může bydlet, ale své dobrosrdečnosti prý brzy litoval. Dustin mu pil krev především neobvyklým způsobem očisty svého těla.

Článek

Když se oba začínající herci a budoucí dvojnásobní držitelé Oscara snažili v 60. letech v New Yorku prorazit a sehnat práci, Hoffman přespával na zemi v kuchyni u Hackmanových. To samo o sobě by nebylo tak zlé, ale budoucí hrdina filmů Kramerová versus Kramer, Rain Man a Tootsie trval na tom, že se bude koupat nahý ve dřezu.

Dustin rušil při jídle

Kuchyňská koupel by se snad ještě dala s notnou dávkou tolerance přehlédnout. Nahatý Dustin se však vesele cachtal v kuchyni i po ránu, když si Gene se svou tehdejší manželkou hned vedle něj pochutnávali na snídani.

"Neodpustil jsem si ranní koupel, ani když si dělali snídani. Když šlo o ranní toaletu, bylo mi fuk, jestli si tam dělají vajíčka nebo ne," vzpomíná 66letý Hoffman podle agentury WENN.

Dodává, že mu to o sedm let starší Hackman, známý především jako detektiv Doyle z Francouzské spojky, vyčítá už čtyřicet let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám