Hlavní obsah

Lucie Vondráčková po operaci nohou - měsíc zavřená mezi čtyřmi stěnami

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (29) už měsíc neopustila svůj byt v centru Prahy. Po vážné operaci dolních končetin se nesmí pohybovat a invalidní vozík ji slouží jen na přepravu po bytě. A ještě minimálně dva měsíce bude.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Lucie Vondráčková

Článek

„Musím mít nohy neustále nahoře. Měsíc jsem nebyla venku. Vozík mám jen na přepravu po bytě na toaletu, do kuchyně a tak. Nikdy jsem neviděla tolik filmů v televizi jako teď,“ řekla Novinkám Vondráčková.

Lucie Vondráčková začátkem července absolvovala kvůli vzrůstajícím bolestem operaci dolních končetin. "Nohy mi postupně vypovídaly službu kvůli nadměrné zátěži při tanci a sportu. Jak se říká, sportem k trvalé invaliditě, " vysvětlila Lucie.

Ještě dva měsíce populární zpěvačka a herečka svůj byt neopustí. Do pracovního procesu tak nastoupí nejdříve v říjnu. „Pokud vše dopadne jak má, neměla bych mít snad žádná omezení. Modlím se za to a už se hrozně těším na práci,“ dodala Vondráčková.

Reklama

Související články

Lucie Vondráčková: Jsem jako kočka

Proslavila se jako děvčátko ze slavné rodiny. V sedmi už stála před kamerou, ve dvanácti moderovala pořad pro děti. Občas se objeví ve filmu, zazáří...

Výběr článků

Načítám