Hlavní obsah

Další rána pro Agátu, Sámer touží po Krainové

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Již ve středu oslaví velkolepou párty své čtyřiadvacáté narozeniny zpěvák Sámer Issa. A jeho největší přání? Na oslavě by si přál topmodelku Simonu Krainovou (36). Pro Agátu Hanychovou (24), expřítelkyni Sámera, to bude bolestivá zpráva. S Krainovou vede otevřenou válkou a pro zpěváka má stále velkou slabost.

Článek

„Strašně bych si Simonu přál na své oslavě. Je to neuvěřitelná kočka,“ řekl pro Novinky Sámer Issa. To se ale jeho expřítelkyni Agátě Hanychové, která je na párty také pozvána, líbit nebude. Modelky si nemůžou přijít na jméno. Důvodem nenávisti je současný přítel Krainové, hokejista Jiří Hudler, se kterým Agáta kdysi také randila.

Válku odstartovala Agáta, která před časem prohlásila, že Krainová s Hudlerem vypadají jako matka se synem. Na večírcích si pak neodpustila několik dalších poznámek. Krainová jí za to před několika týdny nechala ochrankou vyvést z klubu, kterého je tváří.

O Krainové se ví, že na akce, na které je pozvána také Agáta, zásadně nechodí. „Vím, že Simona by na akci, kde je Agáta, nepřišla. Pokud by pozvání přijala, Agáta by na oslavě nebyla,“ dodal zpěvák a dal tak jasně najevo, které z žen dává přednost.

„Vůbec jsem netušila, že má pro mě Sámer takovou slabost. Jsem překvapená,“ řekla pro Novinky Krainová. „Jestli to Agátce bude líto? K té slečince už se zásadně nevyjadřuji,“ prozradila topmodelka. Zda se oslavy v luxusní restauraci Palffy palác zúčastní, ale neprozradila. „Zvážím to,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Issa a Hanychová: Nechodíme spolu, ale....

Sámer Issa (23) a Agáta Hanychová (23) byli opět přistiženi ve velmi důvěrném okamžiku. Stalo se tak na party modelingové agentury Ortiga models, kde se...

Výběr článků

Načítám