Hlavní obsah

Petr Janda má dceru Anežku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Frontmanovi skupiny Olympic Petru Jandovi (65) a jeho ženě Alici (27) se v neděli přesně v 18:46 narodila v pražské porodnici v Podolí dcera Anežka. Janda byl u porodu a přestřihl pupeční šňůru. Anežka Jandová měří 50 centimetrů a váží 2,86 kilogramu.

Článek

"Byl to první porod, u kterého jsem byl, a upřímně jsem byl absolutně dojatý. Hlavně ve chvíli, kdy vylezla hlavička s vláskama,“ řekl pro Novinky Petr Janda.

Alice Jandová rodila přirozenou cestou. Od bolestí ji pomáhala epidurální anestezie. "Na to, že to byl Aličky první porod, všechno šlo hladce a bylo to strašně krátký. Měla to rychle za sebou,“ prozradil Janda, který během porodu držel svoji ženu za ruku.

"Původně jsem u porodu nechtěl být vůbec, pak jsem se rozhodl, že půjdu jen na začátek a nakonec jsem zůstal celou dobu. Jsem za to hrozně rád. Byla to nádhera. Jsem moc šťastný,“ říká pyšný otec.

Na Anežku padla láhev šampaňského

Na první návštěvu své sestry Anežky se chystá Jandova prvorozená dcera, zpěvačka Marta Jandová (35).

"Včera jsme s tátou vypili na počest Anežky láhev šampaňského a teď jsem na cestě do Podolí. Ještě musím koupit dárek a hurá rychle do porodnice. Hrozně se na ségru těším,“ dodala Marta Jandová.

Alici s malou Anežkou by podle plánu měli z podolské porodnice pustit ve středu. "V našem domě je pro Anežku všechno připravené. Už se těším až budeme všichni tři spolu doma,“ dodal Janda.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám