Hlavní obsah

Byt Quentina Tarantina vypadá jako skladiště

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Quentin Tarantino trpí nostalgickou poruchou a nedokáže vyhodit nic starého. Ani žádný krám. Proto jeho byt představuje velké skladiště. Pocity studu trpí pokaždé, když uvede hosty vchodovými dveřmi do haly. Už tam se totiž místo uklizeného interiéru představí návštěvě hromady harampádí.

Foto: Profimedia.cz

Quentin Tarantino má byt plný nejrůznějšího harampádí. Nedokáže totiž nic z toho vyhodit.

Článek

„Jsem starý mládenec, takže můj byt doslova připomíná studentský pokoj. Jako dům nějakého bratrstva pro jednoho. Když vejdete vchodovými dveřmi, uvidíte prostě jen hromady krámů.

Jednou bude majitelem cenných exemplářů

Klidně můžete přijít ke mně domů na návštěvu a přinést si časopis a položit ho na pult a za tři roky byste přišli a našli ho tam ležet. Mám problém s vyhazováním věcí,“ postěžoval si režisér snímku Hanebný parchanti.

Jenže Quentinova úchylka má také výhody. Protože nedokáže vyhodit ani staré rozhlasové přijímače a nahradit nejstarší videorekordér moderními přístroji, bude jednou majitelem historicky cenných exemplářů.

„Přestávám respektovat lidi, kteří odpojí svůj starý videorekordér. Když nemáte gramofon, když nemáte přehrávač vinylových desek, které si můžete pouštět, když nemáte svůj starý videorekordér připojený k televizi, pak v mých očích trochu klesnete,“ uvedl Tarantino.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám