Hlavní obsah

Jude Law bude mít čtvrté dítě. Tentokrát s bývalou milenkou

Londýn

Jude Law patří mezi nejplodnější britské herce, s bývalou manželkou Sadie Frostovou má tři potomky, kterým teď přidá čtvrtého nevlastního sourozence. Ten se mu má narodit s bývalou milenkou z minulého roku. Její jméno ale šestatřicetiletý představitel doktora Watsona nechce zveřejnit.

Foto: Profimedia.cz

Jude Law

Článek

„Jude Law může potvrdit, že po vztahu z minulého roku se stane otcem dítěte, které se má narodit letos na podzim. Pan Law už ale s touto osobou vztah dále neudržuje, ale rozhodně zamýšlí, že bude plně podporovat dítě v jeho životě. Je to zcela soukromá záležitost a další komentáře k ní nebudeme podávat,“ uvedl hercův londýnský mluvčí.

Na Juda se jeho fanoušci mohou těšit v roli doktora Watsona letos na počátku zimy. Ve filmu Guye Ritchieho o Sherlocku Holmesovi, jehož hraje Robert Downey junior, prý předvedl bravurní výkon.

Reklama

Související články

Japonci oživili dinosaury

Dinosauři přitahují v Japonsku pozornost veřejnosti natolik, že se obyvatelé Země vycházejícího slunce rozhodli uspořádat Dinosaur Expo 2009. S využitím nových...

Navoněná žena v bance přiotrávila 34 lidí

Bolesti hlavy a píchání v hrudi. S takovými potížemi odnesli snahu jedné ženy trochu se navonět návštěvníci a zaměstnanci banky v Texasu. Celkem 34 lidí muselo...

Výběr článků

Načítám