Hlavní obsah

Britney Spearsovou v Německu vypískali

Berlínští na Britney Spearsovou vzpomínat s nadšením nebudou. Rozhodně jen málokdo po jejím koncertu řekl Auf Wiedersehen. Zvláště ti, kteří utratili za lístek 249 eur (asi 6 350 korun), vyjadřovali nespokojenost s koncertem své oblíbenkyně nejhlasitěji.

Foto: Profimedia.cz

Krásná postava Britney Spears je už minulostí. Od německých fanoušků získala přezdívku Speckney.

Článek

Popová princezna pak získala přezdívku Dickney (Tučney) či Speckney (Špekney) odkazující na její tukovými polštářky obalené břicho. Ale fanoušci jí vyčítali především to, že zpívala na playback a líně se po pódiu jen převalovala.

Na koncert dorazilo čtrnáct tisíc platících fanoušků, kteří si koupili lístek za minimálně 61 eur, ale ti z okolí pódia museli zaplatit až 249 eur. A ihned po skončení představení dávali fanoušci najevo své rozhořčení.

V sále nesměl být žádný fotograf

Koncert jim přišel ospalý a líný. Doslova nemastný a neslaný, zatímco na Britney bylo tuku tolik, že jí okamžitě začali přezdívat Speckney podle německého Speck – špek či Dickney, což je odvozenina z německého dick – tlustý, tučný.

A že si je Britney svého "ztučnění“ vědoma, dokazuje i fakt, že v sále nesměl být přítomen během koncertu jediný fotograf. Po koncertu zpěvačka z pódia doslova utekla, aby se vyhnula posměškům.

Reklama

Související články

Britney Spearsová zkolabovala při zkoušce

Popová princezna Britney Spearsová tento týden zkolabovala a omdlela při jedné ze zkoušek. Nakonec ji musel ošetřit lékař a nařídit jí klid a odpočinek....

Výběr článků

Načítám