Hlavní obsah

Herečka Jitka Schneiderová je šťastná v televizi, v manželství ale ne

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jitka Schneiderová (36) hraje v připravovaném televizním seriálu TV Prima s názvem Přešlapy třicetiletou, šťastně vdanou ženu, která usiluje o miminko. V reálném životě má dceru Sofii Annu (3) a manželství v troskách.

Článek

Její muž, herec David Švehlík (37) se prý od ní už odstěhoval. Údajně kvůli jiné ženě. "Nikdy nesrovnávám soukromí se svými rolemi. To mě nikdy nebavilo. Herectví je moje práce a soukromí je soukromí. A a do toho si nechci nechat nahlížet. A nikdy roli s životem nechci spojovat," svěřila se Korzu herečka, která se objeví i v další sérii Pojišťovny štěstí na televizi Nova.

Na dovolenou nepomýšlí

"Přešlapy jsou určené pro mladší diváky. Je to příběh tří párů třicátníků. Já hraji tu šťastně vdanou, která moc miluje svého muže a je v tom vztahu dominantnější. On, kterého hraje David Novotný, je ten submisivnější. Líbí se mi, že seriál má v sobě i humor. Myslím si, že už pro ten nadhled nad životem a schopnost vnímat všechno i s humorem, by mohly Přešlapy mladé zaujmout."

Na dovolenou Jitka Schneiderová teď vůbec ani nepomýšlí. "Určitě nikam nepojedu ani nepoletím. Nemám na to čas a upřímně ani náladu. Ale ujišťuji vás, že navzdory všemu se teď cítím šťastná," tvrdí opuštěná herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám