Hlavní obsah

Je dobře, že to má Jackson za sebou, řekl Rupert Everett

Londýn

Herec Rupert Everett už neví, jak na sebe strhnout pozornost. Slavný britský gay bez dobrých pracovních příležitostí v Hollywoodu se snaží občas aspoň vyvolat kontroverzi nějakým bizarním prohlášením. Teď se nechal slyšet, že je vlastně docela lepší, že je „monstrum“ Michael Jackson už mrtvý.

Článek

„Myslím, že to byla šťastná náhoda, že zemřel… Bylo to monstrum. Vypadal jako postavička ze Shreka. Byl to zpěvák jdoucí od černé k bílé. Ukřižovali ho už tím soudním procesem, kdy ho obvinili ze zneužívání dětí, to ho zabilo. Personifikoval bolest a úzkost černocha v otrokářské zemi. Všichni jsme viděli, jak se z černocha změnil na bělocha. Žil prostě jen uměním velké show,“ prohlásil Everett pro britský list Daily Mail.

A herec, který začínal jako drogově závislý prostitut a prošel skandály skupinových orgií, se pustil do dalších rasových disputací týkajících se USA.

„Žijeme ve velmi šílené době. Máme Michaela Jacksona, který se z černocha změnil na bělocha, a máme tu prezidenta Baracka Obamu, jenž je polovičním bělochem a stal se najednou černochem. Člověk to sleduje naprosto fascinován,“ dodal Everett.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám