Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová odešla od manžela i s dvojčaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Ani nově narozená dvojčata nedokázala zachránit manželství Sarah Jessiky Parkerové a Matthewa Brodericka. Manželství herců je v troskách a hvězda seriálu Sex ve městě se od svého muže odstěhovala i s novorozenými dcerkami Marion a Tabitha.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker se přestěhovala s dětmi do svého bytu v Brooklynu.

Článek

Sarah je za Matthewa vdaná dvanáct let. Za tu dobu mu stihla porodit šestiletého syna Jamese Wilkieho. Jednoměsíční dvojčata Marion a Tabitha si nechali manželé porodit náhradní matkou.

Teď se však rodina rozpadla, žijí sice všichni stále v New Yorku, oba manželé ale mají každý svůj byt. Broderick zůstal na Manhattanu, zatímco Sarah se přestěhovala s dětmi do Brooklynu.

Splnil se jim sen

„Mohlo by to být překvapující rozhodnutí tak krátce po narození dětí. Splnil se jim sen, když se jim narodily zdravé a šťastné děti, takže působí dost divně, že by mohli trávit čas v tuto chvíli každý sám.

Nikdo tomu nechce uvěřit, ale je jasné, že se rozhodli z mnoha důvodů správně,“ prozradila kamarádka Parkerové.

Představitelka novinářky Carrie Bradshawové ze Sexu ve městě chce děti vychovávat mimo humbuk centrálního New Yorku. A klidnější rodinný život má mít rodina právě v Brooklynu. To Broderick chce naopak využívat k práci ruch Manhattanu.

Reklama

Související témata:

Související články

Sarah Jessica Parkerová má dvojčata

Herečka Sarah Jessica Parkerová má dvojčata, miminka jí a jejímu manželovi Matthewu Broderickovi porodila náhradní matka 22. června. Hvězda seriálu Sex ve...

Výběr článků

Načítám