Hlavní obsah

Moderátorka Kristelová chce po Novotném tučné odškodné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Syn baviče Petra Novotného Pavel (28) to zase jednou pořádně přepískl. Poté, co moderátorku Kateřinu Kristelovou (29) urazil několika nevybíravými slovy ve videu internetové televize Stream.cz, nafotil ještě parodii na její kalendář. Kristelová se brání soudem, Novotný se směje.

Článek

 "Ano, je pravda, že teď čelím žalobě jedné známé moderátorky. Kromě toho jsem také pod velkým tlakem kvůli výhrůžkám ze strany jejího managementu, proto se k celé kauze nechci moc vyjadřovat," svěřil se Korzu Novotný, kterého čeká další jednání s Kateřininým právníkem Jiřím Brožem.

Tomu se prozatím podařilo stáhnout z internetové televize video s názvem Smrt Kateřiny Kristelové, kde Novotný napadá moderátorku výroky, že brala drogy, lže, krade a navíc neplatí daně. To Kateřinu pobouřilo natolik, že se rozhodla dát vše k soudu a požadovala po Novotném odškodnění ve výši 30 tisíc korun a omluvu.

Místo obrany útok

Jenže Novotný byl nad věcí a místo omluvy zahájil další protiútok. Nafotil erotický kalendář podobný tomu, který Kristelová nafotila koncem minulého roku ve Venezuele.

"Vnímavý majitel kalendáře si možná nějakých drobných podobností s jiným kalendářem všimne. Ale samozřejmě podobnost je to čistě náhodná. Všechny postavy jsou smyšlené," komentoval svůj výtvor se smíchem Novotný.

To už ale Kristelová nevydržela a změnila svoji strategii. Za takové urážky je prý třicet tisíc málo a chce víc.

Reklama

Výběr článků

Načítám