Hlavní obsah

V USA budou oddáni muž a žena se stejným křestním jménem i příjmením

Novinky, Jakub Kynčl
Florida

Všemožných historek o seznámení přes internet byly napsány snad statisíce. Jedna z těch nových je však o poznání pikantnější, než ty ostatní. V USA se totiž po internetu seznámili muž a žena se stejným křestním jménem i příjmením. Americká média jsou tak nyní plna titulků: "Když si Kelly bere Kelly".

Článek

Muž z Texasu Kelly Hildebrandt si bude za tři měsíce brát osudovou ženu svého života. A divte se nebo ne, jmenuje se Kelly Hildebrandtová. V USA, kde se samozřejmě přechýlení ženských jmen nepoužívá, se tak logicky jmenují oba stejně. Rozlišují se tedy jednoduše - texaský Kelly a floridská Kelly. Žena sice ve svém příjmení nepoužívá běžně písmeno T na konci, avšak v rodném listě ho má.

"Když to někomu řekneme, tak se většinou setkáváme s podobnými reakcemi. Většinou lidé říkají, jak je to úžasné, že nikdy neslyšeli takovou krásnou historku, či na nás jen hodí takový ten nevěřící ohromený pohled," uvedla floridská Kelly.

Pár se seznámil přes internet. Kelly Hildebrandtovou napadlo vyhledat si na Facebooku všechny ženy svého jména a zůstala v šoku, když jí na prvním místě vyskočil poměrně pohledný muž s fotografií, na které byl svlečený do půl těla. "Neměl tričko a já si tak říkala: 'Jé, ten je hezoučký'..."

Žádost o ruku po osmi měsících

Kelly z Texasu byl nositelkou svého jména taktéž očarován, a tak začalo jejich nesmělé psaní si po internetu. Po třech týdnech se texaský Kelly rozhodl za svou jmenovkyní odcestovat na Floridu a poznat ji naživo. Tak začala velká láska, která vyvrcholila tím, že texaský Kelly požádal floridskou Kelly po osmi měsících známosti o ruku.

Oba partneři se domnívají, že není nic špatného na tom, mít stejné jméno. Rodokmeny si zkontrolovali s velkou pečlivostí celých 250 let dozadu, a tak se ujistili, že skutečně nejsou příbuzní. Nyní se již texaský Kelly nastěhoval ke své milé na Floridu a oba se shodli v tom, že největší problém je v třídění pošty. Každý dopis tak musí otevřít, aby zjistili, pro koho ve skutečnosti je.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám