Hlavní obsah

Zásah bleskem zbavil ženu nevyléčitelné nemoci

Novinky, Jakub Kynčl
Sljivovica

O obrovském štěstí může mluvit 51letá Srbka Nada Acimovičová. Ženu ve středním věku totiž trefil blesk. Žena však neutrpěla žádná vážná zranění, a jako zázrakem ji úder bleskem ještě zbavil srdeční arytmie, která je běžně takřka nevyléčitelná.

Článek

Žena ze Srbska se už několik let léčila se srdeční arytmií. Té se však úderem blesku zbavila. Šokovaní doktoři po jejím ošetření došli k tomu, že jí blesk nezpůsobil žádná vážná či dlouhodobá zranění. Ke svému překvapení se ale v lékařské zprávě dočetli, že žena trpí stálými srdečními arytmiemi. Po těch ovšem nebylo ani vidu a hlavně ani slechu.

Zdravotní indispozice se normálně může léčit slabými elektrickými šoky, které mají za úkol znovu srovnat srdeční rytmus.

Od smrti ženu dělilo zřejmě jediné - gumová podrážka bot, která zabránila blesku v průchodu do země. Neuvěřitelně silný výboj však ženu zázračně zbavil její zdravotní indispozice.

"Tak zaprvé má opravdové štěstí, že to přežila, a za druhé má teď daleko větší šanci, že bude žít ještě déle, než kdyby se to nestalo," dodal jeden z mediků.

Reklama

Výběr článků

Načítám