Hlavní obsah

Novotný pokřtil svůj erotický kalendář, vymyslel ho na záchodě

Praha

Pavel Novotný (28), který o sobě rád velkohubě prohlašuje, že je jediným profesionálním provokatérem v Česku, dal o sobě opět vědět. Společně s Agátou Hanychovou pokřtil svůj erotický kalendář! "Nápad udělat kalendář vznikl vlastně na záchodě, když jsem konal důležitou potřebu," svěřil se Novotný, syn baviče Petra Novotného, kterému už v té době ležela v žaludku herečka Jitka Čvančarová.

Článek

"Živím se jako bulvární novinář a byl jsem na křtu jedné herečky, kterou nechci jmenovat, aby se nenaštvala. Ona nafotila kalendář pro firmu vyrábějící alkoholické nápoje. Ten kalendář stál statisíce, fotil se v obrovském štábu lidí a pokřtili ho v luxusním hotelu Mandarin Oriental. A mně to přišlo strašně snobské. Přitom v tom kalendáři za milion nebyla ani bradavka, což mě tedy úplně rozebralo," prozradil Novotný důvod, proč jeho kalendář vznikl.

Když prý vyšel po vykonané potřebě ze záchodu, bylo rozhodnuto. Udělá si vlastní kalendář. "Měl jsem ho zprodukovaný za hodinu a stál třicet tisíc korun. Zatímco všechny slepice fotí v Jižní Americe - deset dnů a v osmi lidech -, my jsme fotili tři a půl hodiny kousek od Máchova jezera ve třech lidech. A doufám si tvrdit, že má stejnou kvalitu, ne-li lepší, než jakou mají ony," pochvaluje si Pavel.

V kalendáři jsou fotografie ve stylu kalendáře Pavlovy největší rivalky, moderátorky Kateřiny Kristelové. Na rozdíl od ní prý nemá ale jedinou fotku retušovanou.

"Na jedné fotce mám špinavý zadek od písku. Fotograf to chtěl retušovat, ale já jsem rozhodně řekl - ne!" stojí si za svým Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám