Hlavní obsah

Nahé stevardky vysvětlí, jak si v letadle zapnout pásy

Novinky, Jakub Kynčl
Wellington

Jak se vypořádat s těmi, kteří nedávají na palubě letadla na bezpečnostní pokyny ani trochu pozor? Novozélandské aerolinky vtipným videem, které je promítáno na palubě jejich letadel, zajistily, že nyní tyto pokyny sledují i ti, kteří jejich služeb využívají pravidelně. Na videu jsou totiž stevardi a letušky nazí a jejich těla kryje pouze namalovaná uniforma.

Článek

Posádka letadla oblečená pouze do barev skvěle připomínajících obyčejné uniformy ve 208 sekund dlouhém videu ukazuje doslova "Holé základy bezpečnosti", jak je nové video samotnými tvůrci označeno.

Video je ovšem natočeno velmi vkusně, a tak jsou intimní partie stevardů a letušek vždycky zakryty dobře umístěnými kyslíkovými maskami, bezpečnostními pásy, nafukovacími vestami či zavazadly.

Účinkující bez odměny

Není to poprvé, co Air New Zealand přišli s něčím podobným. Před šesti týdny se dostal na obrazovky podobně laděný klip, v němž jakoby udivení pasažéři sledovali nahé piloty, stevardy a letušky.

Natáčení každého z klipů trvalo jeden den a stálo asi jen 10-15 procent toho, co stojí většina reklam různých velkých značek. Pro účinkující to ovšem byla jen záležitost loajality k firmě. Za natáčení totiž nedostali žádný příplatek, jedinou odměnou jsou jim obdivné pohledy pasažérů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám