Hlavní obsah

Jiří Krampol: Nenávidím stupidní americké seriály

Praha

Herec Jiří Krampol, který oslaví 11. července jednasedmdesátku, o sobě tvrdí, že rozhodně není žádný suchar. Rád se baví a směje. Jediné, co prý nenávidí, jsou nekonečné televizní seriály. Protože má již dva roky kardiostimulátor, musel trochu zvolnit životní styl. Lékaři Krampolovi zakázali pití alkoholu, což mu prý vůbec nevadí. Krampol zahodil i činky, avšak stále si rád zahraje tenis a zajde do posilovny.

Článek

"Co mi ale opravdu dokáže zkazit náladu, to jsou přihlouplé televizní seriály. Nemůžu se na ně dívat. Hlavně ty naivní americké sitcomy, to je hrůza. Nechápu, proč náš národ, který má tak skvělé komiky i autory, musí sledovat v televizi takové stupidní pořady," rozohnil se Krampol.

On sám zapíná televizi v poslední době zřídka. Dívá se jen na zpravodajství nebo na staré filmy.

"Nejvíce mě pobaví herectví Vlasty Buriana. U starých filmů obdivuji, že jsou už tak dávno natočené, a přesto lidem pořád přinášejí radost. Navíc mnohé věci jsou tam stále platné a dokonce aktuální," upozornil Jiří Krampol.

Chybí mu Náhlovský a Mládek

Z dnešních komiků na televizní obrazovce nejvíce postrádá Ivana Mládka a Josefa Aloise Náhlovského.

"Je škoda, že nedostanou prostor. Co k tomu víc říct? Je fakt, že jsou i teď tací, kteří dělají i v současné době svou práci velmi dobře. Je jeden český seriál, který má poměrně solidní úroveň, ale jinak je to bída a utrpení. Fakt se na to nedá dívat," konstatoval znechuceně Jiří Krampol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám