Hlavní obsah

Chybí mi řízky od maminky, stěžuje si vítěz nejlepší práce na světě

Novinky, Jakub Kynčl

Brit Ben Southall začal ve středu svou šestiměsíční práci na Hamiltonově ostrově u Velkého bariérového útesu. Zatímco on bude mít na ostrově povinností víc než dost, jeho přítelkyni Breannu Watkinsovou čeká bez nadsázky půl roku slunečného volna. Jen řízečky, které dělává Benu Southallovi jeho matka, by se měla naučit dělat.

Foto: HO, Reuters

Ben Southall ukazuje své přítelkyni krásy ostrova.

Článek

Není to tak dlouho, co se 34letý Ben Southall z Petersfieldu v hrabství Hampshire stal vítězem v soutěži o práci, která byla oprávněně označována jako nejlepší na světě. Půlroční "kralování" na ostrově Hamilton začalo Southallovi ve středu a sám Angličan uvedl, že už se ho nemohl dočkat.

Hlavním úkolem Southalla bude přivést pozornost veřejnosti do této oblasti, fotit zde fotografie, natáčet videa, vytvořit informační kanály na komunikačních sítích jako je Facebook a ve výsledku přesvědčit co nejvíce lidí k cestě do těchto končin. Zaplaceno za to má vskutku královsky. Těšit se může v přepočtu celkově na dva milióny korun.

Foto: HO, Reuters

Ben Southall ukazuje své přítelkyni krásy ostrova.

"Stále nemůžu uvěřit tomu, že jsem tu skvělou příležitost dostal já. Během výběrového procesu v květnu jsem měl část spatřit malou část této oblasti a již se nemůžu dočkat, až budu mít nyní čas prozkoumat ji celou a říci světu o svých zkušenostech," uvedl Southall.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám