Hlavní obsah

Michael Jackson byl gay, tvrdí autor jeho biografie

Los Angeles

Michael Jackson ještě ani nebyl pohřben a už z jeho soukromí vyskakují kostlivci. Nejnověji vytáhl na vzduch jeho homosexuální minulost spisovatel a novinář Ian Halperin. Ten sepsal o popovém králi biografickou knihu, v níž zmiňuje výpovědi dvou mladých mužů, s nimiž zpěvák udržoval sexuální vztah.

Článek

To, že byl Jackson gay, potvrzuje i jeho bývalá manželka a matka nejstarších dvou dětí Debbie Rowová. Podle její výpovědi s ní totiž hudebník nikdy neměl sex a i jejich děti byly počaty umělým oplozením s darovaným spermatem.

Halperin ale striktně odmítá, že by byl Jackson pedofilem, z čehož ho obvinili třináctiletý Jordan Chandler a Gavin Arvizo. Jackson sice podle Halperina choval city a obdiv k mladším mužům, vždy se ale jednalo o dospělé jedince s legálním věkem pro sex.

„Já vím jistě, že byl Michael homosexuální a měl velký zálusk na mladší muže, ovšem nikoli na tak mladé, jak byli Jordan Chandler nebo Gavin Arvizo. Já jsem při svém pátrání po faktech hovořil se dvěma jeho homosexuálními milenci, jeden je číšníkem v Hollywoodu a druhý aspirujícím hercem. Ten číšník zůstal jeho kamarádem a pravděpodobně i nečím víc, až do jeho smrti minulý týden. Obsluhoval Jacksona v restauraci a Jackson mu jasně projevil svou náklonnost a příští noc se spolu vyspali. Podle číšníka se do něj Jackson zamiloval,“ svěřil Halperin britskému listu Daily Mail.

Halperin má prý průkazné fotografie

Pokud se budou příbuzní snažit homosexualitu zpěváka popřít, má prý Halperin důkaz – intimní fotografie zachycující zpěváka s dotyčným číšníkem.

Autor biografie Poslední roky Michaela Jacksona (The Final Years Of Michael Jackson) také tvrdí, že zpěvák neměl už delší dobu vlastní vlasy a několik let používal paruky. Navíc prý trpěl vážnou genetickou chorobou – deficiencí alfa-1-antitrypsinu – která postihuje plíce. Jedná se o nedostatek bílkoviny, která chrání plíce před poškozením a útokem bacilů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám