Hlavní obsah

Simona Krainová touží po domku na pláži

Praha

Modelka Simona Krainová (36) o sobě tvrdí, že žije jen přítomností. O tom, co bude dělat, až o ni nebude ve světě módy zájem, prý zatím vůbec nepřemýšlí. Krásná rodačka z Havířova zatím nedávno znervózněla pouze z toho, když se jí udělala z ničeho nic na krku malá bulka. Vše ale dopadlo dobře.

Článek

Vyšetření potvrdilo, že jde o onemocnění nezhoubné, takže se Simona může opět v klidu plně věnovat práci a svému příteli, hokejistovi Jiřímu Hudlerovi, který hraje v kanadsko-americké NHL.

"Pracovních nabídek mám zatím dost, můžu si vybírat, takže vůbec si nestěžuji. Čeká mě například velká módní přehlídka v New Yorku. Až budu mít pocit, že mám odejít, pak se tím budu zabývat, zatím mě to netrápí," svěřila se Krainová.

Chystá se na Maledivy

A co by přece jen nejraději dělala, kdyby si mohla vybrat? "Chtěla bych žít v domku na pláži a procházet se bosá pískem," zasnila se modelka, která nyní zabrousila i do zákulisí modelingové branže. Stala se předsedkyní poroty české soutěže Look Of The Year a vybírala budoucí modelky.

A protože její přítel se po náročné hokejové sezóně vrací v těchto dnech do ČR, těší se Simona na společnou dovolenou. Nejdříve si odpočinou u svých blízkých doma, pak se na pár dní podívají na Maledivy a možná, že si - stejně jako loni - pronajmou na měsíc vysněný dům na pláži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám