Hlavní obsah

Zina Šťovíčková odlétá do Athén a Istanbulu za modelingem

– Praha

Tři měsíce stráví modelka a druhá Česká Vicemiss 2009 Zina Šťovíčková (19) na cestách v zahraničí. Přes modelingovou agenturu si domluvila práci v Athénách a Istanbulu. Svého odletu už se pohledná bruneta nemůže dočkat.

Článek

"Moc se na tu cestu těším. Odlétám tuto neděli, takže teď si užívám poslední volné chvilky s přítelem a rodinou," svěřila se modelka.

Zina je prý odmala zvyklá cestovat, takže nemá strach, že by se cokoli mohlo stát. "Cestuji prakticky odmalička. Nejdříve s rodiči, pak se sborem a nakonec jsem cestovala i za svým bývalým přítelem. Teď se k tomu ještě přidal modeling, takže z cestování na dálku strach skutečně nemám. Naopak ho miluji," tvrdí Zina.

Některé dívky, zvlášť v mladším věku, si v cizině stýskají po svých nejbližších. Tohle prý ale Zině nehrozí. Ba naopak. Občas má problém, aby ji z jejích cest někdo dostal zpátky domů.

"Mně se stýská vždycky ty první dva týdny. To jsem z toho kolikrát hotová. Ale potom, když se tam zabydlím, už se mi nechce ani domů," směje se.

S přítelem chtějí do Řecka

Tentokrát se prý ale vrátí velmi ráda. S přítelem Antonínem Pasekou už se totiž domluvili, že si uplynulý čas vynahradí a zajedou si na společnou dovolenou.

"Zatím jsme přemýšleli nad Nikónem, což je řecký ostrov. Tak uvidíme, jestli to vyjde. Je to náš společný návrh, což je hlavní klíč k úspěchu, aby vše vyšlo," říká Zina, která by se jednou ráda podívala také na Kubu nebo do Tokia.

Reklama

Výběr článků

Načítám