Hlavní obsah

Obamu v televizi obtěžovala moucha. Dostal ji první ranou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Americký prezident Barack Obama pobavil celý svět, když během vážného interview pro televizi CNBC začal ve studiu chytat mouchu. Obtěžující hmyz hned první ranou sestřelil, a vysloužil si tak pochvalu od moderátora a štábu. Na internetu se doslova během několika hodin objevily první parodie, které dělají z Obamy ninju a ze zabití mouchy vzkaz směrem ke KLDR či Íránu.

Článek

Úžasnou koordinaci očí a úderu rukou předvedl americký prezident Barack Obama přímo na televizní kamery. Mouchu, která kolem něj neustále lítala, zabil jedním rychlým pohybem a poté jen s nadsázkou řekl: "To bylo docela působivé, ne?"

Obama se během interview s moderátorem Johnem Harwoodem začal smát a řekl, že bude muset jednu z vět začít od znovu a jal se chytat mouchu. Po úspěšném úderu se americký prezident jen usmál a zeptal se: Tak kde jsme to skončili?"

Parodie na sebe nenechaly čekat

Když pak moderátor upřeně sledoval mrtvou mouchu na podlaze, Obama vyslovil domněnku, že by nebylo špatné, kdyby si ji štáb nafilmoval. Poté už opět pokračoval ve zcela vážném duchu v rozhovoru o ekonomice, Íránu a jeho plánu ohledně zdravotní péče v zemi. 

Na internetu se už objevilo několik videí, kde je celá událost předabována a dělá z Obamy ninju, který vysílá jasné poselství vůdci KLDR Kim Čong-Ilovi, jak může dopadnout, pokud bude pokračovat ve svém jaderném programu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám