Hlavní obsah

Chlapec spláchl štěně do záchodu, vysvobodili ho instalatéři

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Důkazem, že nejen kočky mají devět životů, je čerstvě narozené štěně kokršpaněla z Midllesexu v Anglii. Jeho majitel, čtyřletý Daniel Blair, se rozhodl, že týdenního pejska vykoupe v záchodové míse. Koupel se ale rázem zvrtla ve veliké drama.

Článek

Štěňátka mívají nevídaný talent na to, jak se dostat do obtížných situací. Jen málo z nich však bylo spláchnuto do záchoda a přežilo. Malý Daniel si myslel, že by pes potřeboval umýt, proto ho vložil do záchodové mísy a spláchl, aby se pes pořádně "osprchoval".

Štěně zůstalo uvězněné v odpadní rouře několik hodin, ale hrůzný zážitek nakonec bez újmy přežilo.

Hasiči nepomohli

Daniel řekl, že dal štěně do záchodu, aby ho vyčistil. Pak prý spláchl, aby ho pořádně "osprchoval". Štěně zmizelo v záchodě a uvízlo v odpadní trubce pod domem sousedů. Když se Allison Blairová, matka neposedného Daniela, zaposlouchala, uslyšela někde v dálce kňučení štěněte. V ten moment jí došlo, že ještě existuje šance na jeho záchranu.

Vyděšená matka zavolala hasiče, ale ti nebyli schopni se svým vybavením štěně vytáhnout. Podobně na tom byla i společnost zabývající se vyprošťováním zvířat. Uspěli nakonec až instalatéři, kteří štěně po bezmála pětihodinovém utrpení v zapáchající trubce zachránili.

Jméno má po zachráncích

"Šéf mi zavolal, že v nějakém odpadu uvízl pes, kterého tam spláchlo malé dítě. Myslel jsem si, že si ze mě dělá srandu," smál se instalatér Will Craig.

Teprve týdenní štěně však hrůzný zážitek přežilo pouze s mírným podchlazením. Jako zázrakem nemělo ani škrábnutí. Malý Daniel štěně nakonec pojmenoval po instalatérské firmě Dyno-Rod jménem Dyno. A navíc dostal ponaučení, že přestože byla jeho záminka umýt štěně dobrá, tak už dobře ví, že psi do záchodu nepatří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám