Hlavní obsah

Bartošová bude mít syna ve své péči, ale pod dozorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Obvodní soud pro Prahu 10 v pondělí rozhodl, že zpěvačka Iveta Bartošová bude mít svého dvanáctiletého syna Artura Štaidla ve své péči. Nařídil ale ochranný dohled, proti kterému se zpěvačka odvolala. Populární zpěvačka měla během líčení slzy v očích.

Článek

Celé líčení se odehrávalo ve velmi stísněné atmosféře, slzící Bartošová a podrážděný Štaidl si u soudu opět oživovali staré rány. Dozor nad péčí Bartošové o syna Artura je podle soudu nutný až do jeho plnoletosti, je však možné, že bude za určitých okolností rozhodnutím soudu zrušen již dříve.

Bartošová měla v posledních letech zdravotní, psychické a rodinné problémy. Soud jí loni v únoru syna odebral a svěřil do péče jeho otce, hudebníka Ladislava Štaidla.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ladislav Štaidl

Štaidl podle dohody bude syna vídat jednou za 14 dní o víkendu a přes prázdniny ho může mít na tři týdny. Na ochranném dohledu Bartošové trvá, protože prý chce mít jistotu, že o jeho syna bude řádně postaráno.

Ze soudního líčení byla veřejnost vykázána. Bartošová k soudu dorazila i se svým manželem, producentem Jiřím Pomejem, s téměř desetiminutovým zpožděním. Ze soudní síně odcházela nespokojená. Před soudní budovou novinářům řekla, že je dobrá matka, a tudíž není spokojena s ochranným dohledem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Iveta Bartošová a její manžel Jiří Pomeje odcházejí od soudu.

Třiačtyřicetiletá zpěvačka během své více než dvacetileté kariéry nahrála přes dvě desítky alb. Bartošová třikrát vyhrála v anketě Zlatý slavík. Působí také jako muzikálová zpěvačka. Nedávno se zúčastnila i třetí řady taneční soutěže Let's Dance na Slovensku, ve které se udržela nejdéle z českých celebrit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám