Hlavní obsah

Gottovy sedmdesátiny na Primě odhalí mnohé z jeho soukromí

Praha

Český popový král Karel Gott brzy oslaví sedmdesátku a televize Prima na jeho počest natočila speciální díl Top Star magazínu. Jednotlivá desetiletí Mistrovy tvorby komentují nejrůznější celebrity. Diváci tak budou mít možnost dozvědět se některé pikantnosti ze zpěvákova osobního života, které byly doposud utajené.

Článek

"Už jenom to jméno Gott, to je vlastně předpoklad pro jeho život, pro to, aby se stal bohem,“ začíná hudebník Ondřej Soukup svůj komentář o Karlovi. A není jediný. Zdá se totiž, že kdokoli Karla zná, neudrží se a rozplývá se nad jeho zpěvem i osobností, ať už jde o Evu Pilarovou, Lucii Bílou, dlouholetého spolupracovníka Ladislava Štaidla či další celebrity.

Proč mohl Karel Gott cestovat po světě a budovat si tak slávu i v dobách, kdy se vycestování rovnalo skoro zázraku? Proč nezůstal například v Americe, kde slavil nemalé úspěchy a proč nevyšel domluvený koncert s Johnem Lennonem, který se měl konat v Praze? Právě na to se zaměří pořad Primy, který bude vysílán v sobotním hlavním vysílacím čase.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám