Hlavní obsah

Herec David Carradine zemřel při erotických hrátkách

Bangkok

Americký herec David Carradine (72), kterého z poslední doby pamatujeme především jako Billa z dvoudílného filmu Kill Bill, zemřel ve čtvrtek v hotelu Nai Lert Park v thajském Bangkoku. Jeho smrt zřejmě souvisí s neobvyklými sexuálními hrátkami. Tělo dvaasedmdesátiletého herce objevila pokojská ve čtvrtek dopoledne. Herec byl údajně nahý a kolem krku a penisu měl uvázanou tenkou šňůrku.

Foto: ČTK

David Carradine

Článek

Ruce měl Carradine svázané provázkem, který měl také ovázaný kolem krku. Zřejmě se pokoušel o autoerotickou asphyxii, kdy člověk dosahuje orgasmu díky přiškrcování nebo přidušení.

"Americký herec David Carradine mohl zkoušet autoerotickou asphyxii, přičemž se nešťastnou náhodou udusil," uvedla v pátek ráno ředitelka Ústředního institutu soudních věd (CIFS) Porntip Rojanasunanová. Také novinářům sdělila, že nevěří v účast druhé osoby při nešťastných sexuálních hrátkách, ale zároveň řekla, že si nemůže být na sto procent jistá.

Verzi s nechtěným udušením potvrdila i místní policie britskému deníku The Sun. "Na jeho krku byl omotaný provaz, stejně jako na jeho penisu," uvedl policejní úředník.

Foto: ČTK

David Carradine

Sebevraždu by nespáchal

Jakékoli náznaky ohledně sexuálního podtextu smrti svého blízkého přítele energicky odmítá právník Vicki Roberts i Carradinův manažer Chuck Binder. Oba tvrdí, že zemřel přirozenou smrtí. Také se objevily zprávy, že Carradine svůj život skončil dobrovolně. Tuto teorii však vyvrací mluvčí známé legendy akčních kung-fu filmů, která se spíše přiklání k verzi úmrtí během sexuálních hrátek.

"Můžeme na sto procent potvrdit, že by nikdy nespáchal sebevraždu. Byla to smrt způsobená nešťastnou náhodou. Všichni jsou z toho šokováni," řekla mluvčí portálu TMZ.com.

Rocker Michael Hutchence z kapely INXS v roce 1997 údajně zemřel také na autoerotickou asphyxii ve svém hotelovém pokoji v australském Sydney. Nicméně jeho smrt byla oficiálně prohlášena za sebevraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám