Hlavní obsah

Pomeje spílá Slovákům za vypadnutí Bartošové

Právo, Ivan Vilček, Bratislava
Bratislava

Jiří Pomeje nemůže Slovákům odpustit, že nechali Ivetu Bartošovou vypadnout z taneční soutěže Let's Dance 3, kterou vysílá televize Markíza. "Zabedněná Slovač, tohle vám vrátíme. Zkorumpovaná porota," reagoval údajně Pomeje na vyřazení Bartošové podle diváků, kteří seděli poblíž. Bartošová vypadla v osmém kole soutěže na základě hlasování diváků.

Článek

Pomeje měl také vyhrožovat, že po vypadnutí Bartošové klesne sledovanost Let's Dance 3 v České republice na nulu. Uraženost Bartošové a Pomejeho naznačuje i fakt, že zpěvačka se druhý den po vyřazení nedostavila do programu TV Markíza Teleráno. Tato povinnost přitom vyplývá tanečníkům ze smlouvy. Bartošová je zatím jedinou soutěžící, která se do studia nedostavila.

Zpěvačka tvrdí, že šla spát v půl třetí a neslyšela budík. Pomeje však už po vyřazení prohlásil, že okamžitě jedou do Prahy.

"O vyřazení Bartošové rozhodly SMS hlasy od diváků. Žádnou odpovědnost necítím," říká jeden z porotců soutěže Ján Ďurovčík. Bartošová se i tak stala nejúspěšnějším českým účastníkem slovenské soutěže. Helena Vondráčková ani Kateřina Brožová se v prvních dvou sériích až do osmého kola neprobojovaly.

Bartošová po vyřazení v přímém přenosu prohlásila: "Chci poděkovat celému Slovensku. Získala jsem nové kamarády a cítila jsem se tady jako doma. Moc vám za to děkuji."

Reklama

Výběr článků

Načítám