Hlavní obsah

Partyšová zhubla, měla nervy kvůli synovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Gábina Partyšová (30) viditelně zhubla. Má totiž starosti se svým synem Kristiánem (1,5). Měla ho dokonce pár dnů v nemocnici. Teď už je prý vše zase v pořádku. A Gábina už se těší na nový dům na Floridě i na svou první filmovou roli.

Článek

"Zhubla jsem a ani nechci říkat, o kolik kilo. Ne snad kvůli tomu, že bych držela nějakou dietu, ale syn mě fakt prohání," přiznala Gábina.

"Měla jsem teď velké starosti. Kristián měl těžkou chřipku a byla jsem s ním i v nemocnici. Ale už je to dobré, je doma, nic až zas tak šíleného, jak se psalo v bulváru, to naštěstí nebylo."

Gábina se svému synovi věnuje, jak může. Z každého večírku, který moderuje nebo na něm natáčí rozhovory, hned spěchá domů: "Doby, kdy jsem si na večírku užívala až do rána, jsou už dávno pryč. Teď spěchám domů. Kristiánek se rozmluvil, každý den slyším od něj nové slovo. Je s ním legrace a mě to velice baví."

Každý týden má v Top Star Magazínu na Primě Gábina Partyšová reportáže z exkluzivních společenských akcí. "Zdá se, že je to snadné, ale na každé natáčení se pečlivě připravuji, když Kristián spí. Samozřejmě, že někdy rozhovory vyplynou ze situace. Rozhodně to není tak jednoduchá práce," tvrdí.

Gábinu Partyšovou uvidíme také brzy ve filmu. A sice v roli redaktorky v chystaném snímku Tomáše Vorla Jak ulovit miliardáře. To se podařilo Gábině i v životě. Teď si s manželem Josefem Koktou (52) koupili dům na Floridě. "Chci tam prožít celé léto a už se na to moc těším," dodává Partyšová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám