Hlavní obsah

Vyčerpaná Susan Boyleová skončila v nemocnici

Novinky, BBC, coe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Hvězda britské soutěže Britain´s Got Talent byla kvůli celkovému vyčerpání způsobeném napětím před sobotním finále a samotným pěveckým výkonem hospitalizována na soukromé klinice. Do nemocnice nastoupila dobrovolně, aby si na pár dnů odpočinula od stresu a vypětí.

Článek

V neděli, den po finálovém kole pěvecké soutěže, v níž Boyleová skončila na druhé příčce, byli do jejího hotelu zavoláni zdravotníci. Informaci přinesl Scotland Yard. Vedení kliniky zprávu o hospitalizaci Boyleové nepotvrdilo, ani nevyloučilo.

Podle deníku The Sun si zpěvačka, která svými hlasovými kvalitami ohromila celý svět, zavolala lékaře sama a rozhodla se na pár dní všeho nechat, nekomunikovat s médii a odpočinout si.

Televizní společnost talkbackThames vydala prohlášení, v němž stojí, že "Susan je po soutěži vyčerpaná a duševně unavená“. "Její lékař podpořil její rozhodnutí několik dní si odpočinout a zotavit se. Přejeme jí rychlé uzdravení,“ uvádí se dále v prohlášení televize.

Susan Boyleová se stala po interpretaci písně I Dreamed A Dream z muzikálu Bídníci mezinárodní hvězdou, jejíž video na serveru Youtube zhlédly milióny lidí. V soutěži Britain´s Got Talent byla jasnou favoritkou, nakonec však zvítězila taneční skupina Diversity. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám