Hlavní obsah

Ošetřovatel tygrů spáchal sebevraždu, nechal se jimi sežrat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kodaň

Jedenatřicetiletý ošetřovatel šelem v kodaňské zoo spáchal sebevraždu přímo ve výběhu tygrů. Zanechal dopis na rozloučenou, nechal velké šelmy vyhladovět a pak se jimi nechal sežrat. Bizarní sebevražda vedení zahrady Naestved šokovala i přesto, že měl mladý muž v minulosti vážné psychické problémy.

Článek

Když ráno kolegové ošetřovatele přišli do práce, naskytl se jim hrůzný obrázek. Ve výběhu tygrů nalezli rozcupované torzo lidského těla. Po ošetřovateli zůstaly částečně ohlodané kosti.

Mladý muž se podle deníku Ekstra Bladet zadusil v kouři ze sena, které u výběhu tygrů podpálil. Jeho bezvládné tělo pak objevily hladové šelmy, které se do něj pustily. Muže objevili kolegové až druhého dne ráno.

Podle vedení zoologické zahrady měl dotyčný v anamnéze psychiatrickou diagnózu, a dokonce i hospitalizaci. Přesto dokázal loni lékaře i vedení zoologické zahrady přesvědčit, že je v pořádku a schopen funkci ošetřovatele kočkovitých šelem vykonávat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám