Hlavní obsah

Kožíšek propíchnul modelce Dvořákové krk mečem

– Praha

Modelky Martina Dvořáková (26) a Hanka Mašlíková (27) se staly novými asistentkami známého českého kouzelníka Pavla Kožíška. Jak se Dvořáková svěřila, občas to s ním nemají lehké. Kromě toho, že pomáhají s některými karetními kouzly, zkouší na nich kouzelník i náročnější triky.

Článek

"Naposled mi Pavel zkoušel propíchnout krk mečem. Nejdříve jsem strašně řvala, že to v žádném případě neexistuje, ale stejně mi to nebylo nic platné," svěřila se Dvořáková. Následně dodala, že Pavel je velký kliďas a zatímco ony občas trnou hrůzou, on je vždycky v klidu.

"Když jsem mu vystrašeně řekla, že krk propíchnout nechci, Pavel mi jen s naprostým klidem odpověděl: 'Neboj, to bude dobré.' A je fakt, že nakonec bylo. Žiji," řekla modelka, která v pondělí 25. května pokřtila s Pavlem Kožíškem jeho druhou knihu triků s názvem Lexikon magie a kouzel.

Dvořáková přiznává, že se ke kouzlení dostala úplnou náhodou. Nikdy podobnou kariéru neplánovala. "Všechno vzniklo tak, že mě Pavel oslovil, zkusil to se mnou a vyšlo to. Já jsem za to moc ráda, protože mě to baví. Je to hrozně činorodá práce, úplně něco jiného než modeling," tvrdí Dvořáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám