Hlavní obsah

Zpěvák Kalousek chce mít vlastního astrologa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jan Kalousek (47) hned v několika písničkách zpívá o hvězdách, mezi hvězdami českého showbyznysu se často pohybuje a i hlavu má prý skoro pořád ve hvězdách. "Jsem romantik, hvězdy doopravdy miluji, ale hvězdnými manýrami netrpím. I když je dovedu někdy k pobavení přátel předvést," přiznal s úsměvem zpěvák.

Článek

"Horoskopy si čtu, kdykoliv je vidím napsané v nějakém časopisu, ale nevěřím jim, a považuji je za strašně legrační. Myslím si, že je to vždycky napsané tak, aby se to hodilo trošku na každého, takže je čtu jen tak pro pobavení. Horoskop vytvořený odborníkem jsem si ale nikdy nepořídil," konstatuje Jan Kalousek.

Kalousek prý ale vždy toužil mít vlastního astrologa. Takového, jakého měly slavné osobnosti, jako například císař Rudolf II. či Hitler. Ti jim počítali hvězdy a radili, kdy mají jít třeba do bitvy a podobné věci.

"Na druhou stranu, ne vždy jejich předpovědi vyšly. Takže vlastně není zas tak o co stát. Lepší než na hvězdy je spoléhat sám na sebe," říká Kalousek, který teď dává dohromady novou skupinu, která se má jmenovat ZOO.

"Chceme se zaměřit na vlastní a převzatou tvorbu z šedesátých let, kdy se psaly skvělé písničky. Ne, že by se nyní nepsaly, ale tehdy jich bylo hodně a byly velice upřímné," prozradil zpěvák své plány.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám