Hlavní obsah

Milenka Mela Gibsona je těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Mel Gibson (53) se připravuje na příchod svého osmého potomka, v očekávání je se svou současnou přítelkyní, zpěvačkou ruského původu, Oksanou Grigorievovou (38). Herec tuto zprávu potvrdil během natáčení noční talkshow s Jayem Leno na stanici NBC, který se vysílal v pondělí (25. 5.) večer. Mel Gibson má sedm dětí se svou manželkou Robyn Mooreovou, se kterou žil v manželském svazku 28 let.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Mel Gibson se stane po osmé otcemVideo: Reuters

 
Článek

Gibsonova exmanželka Robyn požádala o rozvod před šesti týdny, kdy se vynořily spekulace, že zpěvačka Oksana, se kterou chodí její manžel, je těhotná.

"Má žena a já žijeme odděleně už tři roky, naše manželství skončilo před třemi lety. Takové věci se stávají. Je to nešťastné a smutné, ale víte, ona je okouzlující žena. Pořád spolu máme děti a jsme přátelé. Podívejte, když se to všechno sečte a podtrhne, moc jsem našemu manželství zrovna nepomohl. Já nesu vinu. Pokud chcete soudit, dívejte se na to takhle," řekl Gibson v pořadu Jaye Leno.

Gibson také dodal, že jeho odloučení od Robyn vůbec nesouvisí s Grigorievovou, kterou potkal až vloni. Na otázku moderátora, jestli se s přítelkyní vezmou, Gibson reagoval slovy: "Proč by se měl člověk ženit dvakrát?"

Podle některých zdrojů je Grigorievová ve třetím měsíci a dítě by mělo na svět přijít na podzim. Oksana se s Gibsonem poprvé objevila oficiálně na veřejnosti 29. dubna během premiéry filmu X-Men Origins: Wolverine v Los Angeles. Dvojice se důvěrně poznala, když Gibson Rusku najal, aby pro něj složila píseň do jeho nového thrilleru Edge of Darkness, který se natáčel loni v létě v Massachusetts.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám