Hlavní obsah

Po francovce dostala chuť na sex se strážníky

Právo, Aleš Fuksa
Zlín

Jasné nabídky k sexu dávala v úterý strážníkům městské policie ve Zlíně opilá čtyřicetiletá žena. Ještě předtím, než jí nasadili pouta, stihla mužům zákona ukázat své vnady. Jejich setkání předcházel případ opakované krádeže, které se měla žena dopustit téhož dne.

Článek

"Kolem jedenácté hodiny dotyčnou přistihly prodavačky drogerie v okamžiku, kdy do sebe vyklopila obsah lahvičky francovky Alpa. Žena neměla na uhrazení způsobené škody a ani se kvůli svému nezákonnému jednání nijak netrápila,“ poznamenal zástupce zlínských strážníků Pavel Janík. Kolem poledne na sebe dotyčná upoutala pozornost podruhé.

V jednom ze zlínských supermarketů údajně zamířila přímo k regálu s alkoholickými nápoji. "Během pár vteřin zmizel v jejích útrobách půllitr ovocného destilátu. Zatímco běžnému konzumentovi by takové množství nejspíš přivodilo otravu, na ní bylo obtížně poznat, že nějaký vůbec pozřela,“ potvrdil Janík.

Měla čtyři promile

Třetí delikt měla žena údajně na svědomí v samoobsluze na sídlišti Jižní Svahy. Podle zástupce velitele městské policie se i zde snažila vypít alkohol přímo v prodejně. Litrovou láhev vína však spotřebovala jen z poloviny.

Na pomoc při zajištění ženy si strážníci přivolali státní policii. Původně měla skončit na policejní služebně. Po dechové zkoušce, jejíž hodnota přesahovala čtyři promile, však usoudili, že je třeba přivolat lékaře.

Ten po vyšetření uvedl, že je žena i přes množství zkonzumovaného alkoholu schopná převozu do protialkoholní záchytné stanice. Policisté ji proto doprovodili vystřízlivět do Kroměříže. Stalo se tak podle Janíka jen pár dnů od chvíle, kdy se dotyčná z kroměřížské záchytky vrátila zpět do krajského Zlína.

Reklama

Výběr článků

Načítám