Hlavní obsah

Otec zavolal na 28letého syna policii, nechtěl si uklidit pokoj

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

USA je země neomezených možností. V Clevelandu ve státě Ohio Andrew Mizsak zavolal na svého 28letého syna policii poté, co se mu domácí hádka už mírně vymkla z rukou. Nutno dodat, že syn se rozhodně nechoval podle etických norem a možná mu návštěva mužů zákona aspoň trochu otevřela oči.

Foto: Profimedia.cz

Otci už vadil obrovský nepořádek a když dostal syn hysterický záchvat a zaútočil na něj, volal policii. Ilustrační foto

Článek

Když otec řekl opakovaně svému synovi, který se také jmenuje Andrew, aby si uklidil pokoj, tak jeho ratolest popadl doslova amok. Hodil po otci přes stůl talíř s jídlem a poté mu držel pěst přímo před obličejem.

Podle policejního hlášení Andrew mladší nekontrolovaně plakal poté, co mu otec nařídil uklizení pokoje. Mladík pracuje jako nezávislý politický konzultant a sní o tom, že bude jednou slavným politikem.

Jeho 63letý otec se po příjezdu policie rozhodl, že nebude podnikat žádné další kroky. "Nechtěl bych zničit jeho politickou kariéru. Reagoval jsem nepřiměřeně," řekl otec reportérům deníku Cleveland Plain Dealer.

Syn se pak na oplátku styděl, že kvůli němu vyjížděla policie, která mohla být potřeba na jiném, opravdu důležitém případu. "Máme se s tátou opravdu rádi. Mám štěstí, že můžu u rodičů bydlet a příště už budu uklízet," uvedl Andrew mladší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám